Вашата нова визия ви очаква

Дългогодишен опит

Luisa Spagnoli е бранд с близо 100 години традиция в модата.  Започнали от малък магазин в Перуджа, днес марката има глобална мрежа със стотици дистрибутори локализирани в 6 континента и десетки страни. Тайната на успеха се крие в ловкото преплитане на традиция и иновация.  
Luisa Spagnoli Bulgaria е официалният представител за страната и първият бутик извън Италия. Започнали сме преди близо две десетилетия и зад гърба си имаме хиляди доволни клиенти. 
Гледаме в бъдещето, без да забравяме миналото, разчитаме на професионализъм и отдаваме на клиентите вниманието, което заслужават.

Висококачествени материали

Още през 1935 година отваря врати първата лаборатория, която надгражда и разработва технологиите за изработка на облекла на компанията и до днес. Традициите и постоянните подобрения водят до съчетание и производство на най-стилните и приятни на допир материи. Така например ангората се превръща в своеобразен символ на бранда. Прецизен подбор на материи от най-висок клас, внимание във всяка стъпка от създаването на модела: това е истинският италиански стил.

Изящни модели

Жената на Луиза Спаньоли се откроява с елегантност подходяща за всяко време и място. Визиите дават самоувереност и самочувствие, което ще ви помогне както в ежедневието, така и за всяко бизнес предизвикателство. С колекциите си вдъхновени от екзотични локации и богати култури, марката носи усещане за изящество, вкус и класа, които остават във времето. 

Това е Луиза Спаньоли.

Вдъхновете се с нашата нова колекция
Пролет/Лято 2020

"Бях безкрайно щастлива, когато разбрах, че моделите на Луиза Спаньоли имат официално представителство и в България. От тогава правя сезонните попълнения на гардероба си винаги от София, защото подбора който правят винаги представя най- доброто от колекциите на марката, а цените в сравнение с тези в магазините в Италия са значително по- добри."
Даниела колева
ТВ ВОДЕЩ, ЖУРНАЛИСТ

Възползвай се от нашите промоции