You are currently viewing Фешън Шоу – Милано 2020

Фешън Шоу – Милано 2020

По рано тази година се проведе Фешън Шоуто, в което все участие и Луиза Спаньоли със своите красиви модели от колекция Пролет/Лято 2020. Демонстрацията включи десетки облекла от новата колекция, които впечатлиха с неподправената си красота основана на тазгодишното вдъхновение.

Широки и свободни ръкави, майсторска комбинация на цветове и материи, усещане за стил и класа. Моделите на Luisa Spagnoli показаха изящество, което не принадлежи само на модния подиум. Всяка една от пълните визии, които LS представи може да се използва в повече от една социална ситуация. И без съмнение появата на жената на Luisa Spagnoli, където и да е, облечена със стилните й облекла и аксесоари ще остави трайно впечатление във всеки присъстващ.

От изтънчена италианска макси мода до свободни летни поли и топове. Във вдъхновената от мароканската култура колекция има неповторимо разнообразие от облекла, които подчертават и изпъкват женствеността.

В колекцията са включени не само облекла за свободното време, но и множество елегантни официални комплекта, които са подходящи за бизнес срещи, в които впечатлението от пръв поглед е най-важно.

Преплитането на нови концепции с традиционни идеи като полка точките и райетата са в основата на усещането за висока класа и изумяващ стил.

Гледайте видеото от Фешън Шоуто в Милано и се запознайте с цялостната колекция Пролет/Лято 2020 на Luisa Spagnoli.

Вашият коментар